What to do? // Rainy day

15.11.15

Wat kan je doen op een regenachtige dag?
Ik som voor jullie enkele dingen op die ik doe op een regenachtige, slechte of winderige dag zoals vandaag. Veel leesplezier!

1. Surfen op het internet.


Klinkt als een cliché, maar het is supertof! Op Pinterest vind je mooie, inspirerende foto's, dus ga lekker in de zetel liggen met een dekentje en een kopje thee (of iets anders) en neem je computer erbij. Ook kan je zoeken naar leuke, inspirerende blogs die jouw aantrekken. Op Youtube vind je vaak ook leuke filmpjes. Hier enkele van mijn lievelingskanalen: 

                                                                                                         - D is for Dazzle
                                                                                                         - Beautygloss
                                                                                                         - Aspyn Ovard, ...

2. Do it yourselfen.


Knutselen, dingetjes maken, je kamer decoreren/restylen, ... allemaal dingen die leuk zijn om te doen en waar je van kan genieten wanneer je maar wil! Zoek op het internet een leuke DIY om je kamer om te bouwen naar jouw klein, gezellig huisje. Of knutsel iets in elkaar voor die lieve vriendin die er altijd voor je is!


3. Je kamer opruimen.


Het klinkt saai (en dat is het waarschijnlijk ook voor de meeste) maar met wat leuke muziek, maak jij je kamer zo knus en gezellig als je zelf wilt. Comment below, voor mijn favoriete muzieklijstje.


4. Lezen.


Voor velen een nachtmerrie voor anderen een hobby. Het maakt niet uit wat je leest. Dat kan zijn strips, magazines, leesboeken, of gebruik anders gewoon een luistercd als je geen zin hebt om te lezen. Maar lezen laat je helemaal tot rust komen. Dus.. Zeker een aanrader, als je wat gestrest bent!


Zo, ik hoop dat dit genoeg tips waren! Hopelijk vonden jullie het een fijn artikeltje! 


Liefs, Nanette


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14561329/?claim=zxeq3hd9jm4">Follow my blog with Bloglovin</a>

You Might Also Like

0 reacties

Zoeken