Winter food // Apfel Strüdel

15.11.15

Hi! Vandaag heb ik voor jullie een receptje. Een echt winters recept. Namelijk een Apfel Strüdel/Appelgebak. 

Wat heb je nodig:


- Bladerdeeg

- Kaneel
- Appels 
- (rozijnen)
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
- Mesje

Stap 1:


Neem een bakplaat en leg er een velletje bakpapier op. Rol het bladerdeeg uit op de bakplaat.


Stap 2:


Schil enkele appels en snijd ze vervolgens in blokjes.

Leg ze daarna verspreid over het bladerdeeg. Voeg er eventueel wat rozijntjes aan toe.
Strooi er een beetje kaneel over en vouw het bladerdeeg dicht.

Stap 3:


Maak 'sneetjes' bovenop het bladerdeeg zodat er lucht aan kan.


Stap 4:


Zet dit geheel in de oven voor 35-40 minuutjes.


Stap 5:


Nadat de oven is afgegaan.. Smullen maar!!!


Het uiteindelijke resultaat zou er zo uit moeten zien:




Hopelijk is het bij jullie ook zo'n mooi én lekker resultaat geworden! Nog een fijne zondagavond aan iedereen! 


Liefs, Nanette

You Might Also Like

0 reacties

Zoeken